Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.05.2008., 21:07   #627
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
i onda to slozi u neko lijepo kuciste i postaj na forum
Naravno, budem (ako ispadne lijepo)...samo pitanje je kad će to biti gotovo (nadam se negdje u 7. ili 8. mjesecu). Kućište će biti od iverice najvjerojatnije, ona mi je najzahvalniji materijal, dobijem najbolje rezultate, lako baratam njom i ako nešto zeznem - nisam upropastio puno novaca
Dok recimo aluminij, uf...kupovanje aluminija pa to dati negdje na savijanje mi se ne isplati (barem ne još).

Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
hehe, bez muke nema nauke, jos kad se sitim svoji prvih projekata, raskopao bi 3 televizje 2 radia i video da slozim nesto, to je bio gust, jos kad proradi
Da, to je gušt Uzbuđenje abnormalno raste kad se ide pritisnuti prekidač za paljenje. Ako radi - ego i samopouzdanje naraste. Ako ne - onda slijedi neumorno traženje grešaka satima, pa možda čak i danima

Citiraj:
sta se tice toga "uf", ne ocekuj cuda od tog TDA, ni snagom ni zvukom, ali za pocetnika je ok projekt
Uf je prvenstveno tu ako proradi naravno, ne očekujem čuda - samo neka solidno odsvira, malo pojača signal koji dolazi s iPoda ili PC-a i nitko sretniji od mene
Čuda očekujem od nekog Gainclonea, koji bi se mogao naći na listi mojih projekata u budućnosti

Citiraj:
negdi dogodine
Navodno dolazi sutra

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote