Citiraj:
Autor bego2
i onda to slozi u neko lijepo kuciste i postaj na forum 
|
Naravno, budem (ako ispadne lijepo)...samo pitanje je kad će to biti gotovo (nadam se negdje u 7. ili 8. mjesecu). Kućište će biti od iverice najvjerojatnije, ona mi je najzahvalniji materijal, dobijem najbolje rezultate, lako baratam njom i ako nešto zeznem - nisam upropastio puno novaca

Dok recimo aluminij, uf...kupovanje aluminija pa to dati negdje na savijanje mi se ne isplati (barem ne još).
Citiraj:
Autor bobe
hehe, bez muke nema nauke, jos kad se sitim svoji prvih projekata, raskopao bi 3 televizje 2 radia i video da slozim nesto, to je bio gust, jos kad proradi 
|
Da, to je gušt

Uzbuđenje abnormalno raste kad se ide pritisnuti prekidač za paljenje. Ako radi - ego i samopouzdanje naraste. Ako ne - onda slijedi neumorno traženje grešaka satima, pa možda čak i danima
Citiraj:
sta se tice toga "uf", ne ocekuj cuda od tog TDA, ni snagom ni zvukom, ali za pocetnika je ok projekt
|
Uf je prvenstveno tu ako proradi

naravno, ne očekujem čuda - samo neka solidno odsvira, malo pojača signal koji dolazi s iPoda ili PC-a i nitko sretniji od mene

Čuda očekujem od nekog Gainclonea, koji bi se mogao naći na listi mojih projekata u budućnosti
Citiraj:
negdi dogodine
|
Navodno dolazi sutra