Citiraj:
Autor Baja 001
Mislim da su se oni prilično ogradili, jer piše da će bit maximalna isporučena brzina koja je moguća zbog tehničkih razloga. Sada ja samo vidim ovde grešku koju će brzo popravit i ako ti isporučuju bilo kakvu brzinu ti si u nepovoljnoj situaciji. Kada bi ih tužio oni bi spor sigurno razvukli min 3 godine, a do tada bi ti imao ADSL bez problema! 
|
ne vjerujem da će ju brzo popraviti jer znam desetke slučajeva gdje je "usluga dostupna", adsl prikopčan i ne radi zbog tog misterioznog šuma. ovdje nije riječ o brzini. čovjeku usluga uopće nije isporučena.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|