View Single Post
Staro 09.05.2008., 17:32   #33
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Misek_Chipsy Pregled postova
sto ljudi cuju? nemam pojma nisam jos primjetio da bi itko sta cuo dok okrece kabel
E pa tko ti kriv kad se družiš u krivom društvu. :P
Na netu ima pročitat svega.

Citiraj:
strelica mozda radi konektora, mozda kako je tvonicki napravljen....tvarno neznam,nisam to jos vidio a mozda sljedi strelicu da nadjes kraj kabela
Hm , nije mi jasno kako si izvukao ono o usviravaču kabela a ujedno nisi ovo s obzirom da je na istom mjestu.

Citiraj:
a i u svakom slucaju da i je neka razlika,ako ga krenes neces ga odsvirat nego usvirat na "drugu stranu" LOL
Znači usviranu stvar se ne odsvirava nego presvirava

Nego zašto je to odsviravanje apsurdno ?
Zar se nekakvom upotrebom cedeja za demagnetizasiju sistem nebi trebao malo odsvirat ako češ to tako nazvat....

Citiraj:
nebi se u tu dubinu mjesao ,nisam toliko duboko u tim vodama...
čitajuči hifi topik na ovom forumu nemam osječaj ni da je glasna večina no opet taj topik ima koliko ono strana?

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Reci, to usviravanje... Koja se tocno komponenta "promijeni" nakon usviravanja, u kojim mjernim jedinicama i redovima velicine je to mjerljivo a i koliki je delta?
Bubba , ti mi se činiš ko tip osobe koji na neki način uživa u 'reakciji' djece kad im dokazuje da nema djeda mraza i sl.
Ko Pit Bull si. Mislim... bilo nešto ovako ili onako ,zar je toliko važno da se nekog treba zaklat do kosti?

Drugo ,
delta ovisi o samoj mjernoj jedinici

Ako čovjek izfiltrira malo ovaj topik može se izvuč zaključak da je usviravanje vremenski proces promjena u zvuku nečega koji je uzrokovan nekom 'fizičkom' promjenom tokom neke 'razrade' itd.
a kako ne vidiš smisla govorit o nečem što što se nemože potkrijepit nekim mjerenjem itd pošteno je isto i tražit....

Pošto se priča zavrtila malo oko zvučnika / bufera prvo mi je palo na pamet ovo ....

Kad se pogleda ta tablica promjene (tokom nekog vremena) u izmjerenim parametrima koji definiraju sam zvuk zvučnika te mogučnosti negove primjene zašto je apsurdan stav da to utječe na ono što netko čuje?

A koliko je sama ta promjena nekom nečujna...
tj drugom drugom čujna ( pa mu 'zagorča' upotrebu novokupljene stvari)
...to nema smisla ozbiljno komentirat jer je to onaj 'psiho' dio u psihoakustici.