Tbred nhf, al seres naveliko.
nemas pojma kakvo je stanje u drzavi i pricas glupost, radis u firmo
i od starog i puca ti tintilinic. Pucao bi i meni, al bi barem sutio i nebi baljezgao.
Jebote covjeku sa fakultetom (kojeg ti NISI zavrsio i NEZNAS da je to tesko) das 2500kn pocetnicke place (napisao si tako u prvom postu) i onda kazes da on treba biti sretan sa tom lovom??? Pa jesi ti fakin normalan?? Cek ti meni oces rec da 2500kn pocetnicka placa je normalna placa za nekog sa faxom? Pa to je losa placa za nekog sa osnovnom skolom.
pa 2500kn ko studos zaradim u 4 dana rada za kompom onako da imam za pljuge i bengu. A ne da bi ti radio 24 dana u tjednu za tu lovu. Daj se saberi.
Meni je zalosno kakvi decki rade po servisim i slicnim privatnim firmama za 2500-4000kn. ZALOSNO. Imali oni fax ili ne. fax je tak. Nis te ne nauci, ali imas papir, al brate budimo realni ak to ne osjetis na pocetku mjeseca, onda ti je uzaludno.
Mislim onak place su u zagrebu ono sto znam katastrofa i ko oce radit za 3000kn je jebo ježa. da nitko nece radit za 3000kn onda nebi bile takve place, al eto nazalost ljudi MORAJU jer nemaju izbora. Mos to ili biti kruha gladan.
Cijene su nam europske, a place su kineske. uzas.