View Single Post
Staro 09.05.2008., 14:07   #29
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Očito sam krivo shvatio onda to s autoputom, jer se obično na autocestu auto ide ispuhat, a ne vozit ko tetkica

Citiraj:
Autor Misek_Chipsy Pregled postova
vozis sve brzine do najvise,saltas normalno...najmanje goriva trosis,ne kocis,ne radis nagle radnje volanom i gasom, ne guras gas u pod kako bi krenuo s semafora na vrijeme i slicno....
I kak onda razradiš auto na autocesti ak ti je cijeli rad s autom šaltanje od 1. do 5. ( 6. ) kad kreneš s naplatnih kućica i kad dođeš do kraja. Voziš se u jednoj brzini, volan okrećeš max 45 stupnjeva u svaku stranu itd itd. Kak ćeš na taj način razradit auto. A kretanje sa semafora s pedalom na podu, kaj nismo to svi prerasli već, a pogotovo to neće ić radit netko tko je tek kupio auto.

Da se vratim on topic. Ovo s razrađivanjem zvučnika i ima smisla, pogotovo ako uzmemo u obzir da je kod instrumenata ista stvar, što se više koriste, to bolji zvuk imaju. E sad, platite si mjerenje, pa da vidimo tko je u pravu. Osobno ne bih stao na ničiju stranu, jer nisam audiofil i svi mi zvučnici zvuče jednako. Bitno da AC/DC svira, za ostalo me baš briga

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote