Očito sam krivo shvatio onda to s autoputom, jer se obično na autocestu auto ide ispuhat, a ne vozit ko tetkica
Citiraj:
Autor Misek_Chipsy
vozis sve brzine do najvise,saltas normalno...najmanje goriva trosis,ne kocis,ne radis nagle radnje volanom i gasom, ne guras gas u pod kako bi krenuo s semafora na vrijeme i slicno....
|
I kak onda razradiš auto na autocesti ak ti je cijeli rad s autom šaltanje od 1. do 5. ( 6. ) kad kreneš s naplatnih kućica i kad dođeš do kraja. Voziš se u jednoj brzini, volan okrećeš max 45 stupnjeva u svaku stranu itd itd. Kak ćeš na taj način razradit auto. A kretanje sa semafora s pedalom na podu, kaj nismo to svi prerasli već, a pogotovo to neće ić radit netko tko je tek kupio auto.
Da se vratim on topic. Ovo s razrađivanjem zvučnika i ima smisla, pogotovo ako uzmemo u obzir da je kod instrumenata ista stvar, što se više koriste, to bolji zvuk imaju. E sad, platite si mjerenje, pa da vidimo tko je u pravu. Osobno ne bih stao na ničiju stranu, jer nisam audiofil i svi mi zvučnici zvuče jednako. Bitno da AC/DC svira, za ostalo me baš briga