mojim zaposlenicima u firmi nikada nije dosadno,ali zato imaju i dobru plaću

...
neznam,reci poslodavcu,šefu da ti je dosadno vjerujem da će biti toliko dobar da ti riješi taj problem
teško mi je ovo komentirat jer je filozofija i politika moje firme red,rad i disciplina...kad nema posla,uhvati se metle i čisti!Nema stajanja,osim na marendi...
...pa kad pročitam da je nekome dosadno na poslu,pitam se gdje ova država ide...imam masu frendova koji rade,pa kad ih se pita kako je na poslu dobijem obično isti komentar "ma super,ništa ne radim..." nije ni čudo što je ovo banana-republik...svima je cilj što manje radit i što više glumit,onda se time i hvale.
U Švedskoj ljudi rade 4-5h maksimalno,ali oni rade...kod nas su svi cijeli dan na poslu,više od pola njih na 10h radi 3h...
Ništa generalno ne tvrdim ali da sam ogorčen mentalitetom podneblja u kojem živim,jesam...promjenili smo u 16 godina troznamenkasti broj zaposlenika i dobre živce izgubili dok nismo složili dobar kadar,tim ljudi koji su u početku zadovoljavali se s 3000kn i probnim rokom,pokazivali ambicije,volju i želju za radom i napredovanjem...danas bi svi u startu 6000kn,neću ni spominjat da sad ti isti zaposlenici koji su bili spremni dokazivati se i zadovoljavati se minimalnom plaćom imaju više od dupla primanja s stimulacijama i "premijama" kada su u pitanju vanredne situacije i neka poslovna službena putovanja.
Buljo nema veze ovo s tobom ni s bilo kim ovdje,na nikoga nije usmjereno samo sam se htio istrest na tu temu jer je općenito to veliki problem u državi gdje mnogi ljudi,pogotovo oni na nekim pozicijama,apsolutno ništa ne rade i ne doprinose pa stoga otežavaju i usporavaju rad svim bližnjim suradnicima,što opet utječe i na taj lanac suradnje svih firmi...
Svakodnevno problema koliko očeš,uzrok većinom isti
Ja u 9. mjesecu otvaram trgovinu u Zagrebu i sve se više ježim tog datuma

Hvala bogu našao sam jednu mladu stilisticu koja se kreće u krugovima imućnijih investitora (nekretnine),već nam je našla prilično posla kojeg čak nismo ni u mogućnosti pratit jer nam fali kadra...ali trebam još jednog čovjeka/ozbiljnog obrazovanog dečka/curu i najradije bi sam radio 2 posla samo da ne moram tražit i primat 100 molbi,jer dosadašnje iskustvo govori da na 100 molbi imaš možda 10 ozbiljnih ljudi
Sad mi je puno lakše,osjećam se kao kad se dobro iskenjaš.