Citiraj:
Autor Misek_Chipsy
nope  necu jer to su gluposti..isto tako sto si i napisao,vecina toga su gluposti i u malo sto od toga sam uvjeren.......
|
U sto si "malo uvjeren"?
Citiraj:
al cu primjetit razliku na pojacalu,vodu i zvucniku novom i onom koji je nekoliko mjeseci svakodnevno radio u toj kombinaciji iz iste serije
|
Ja bih to volio vidjeti. Iz iskustva, kako vlastitog, tako i drugih "audiofila", prilicno sam uvjeren da bi prosao kao i ona trojica gore...
/srack srack srack
Citiraj:
ali ono sto sam se uvjerio je kako sustav radi kad je nov..i kako sustav radi kad se "usvira" ....
|
Genijalno. Dakle:
Citiraj:
Autor Bubba
Koja se tocno komponenta "promijeni" nakon usviravanja, u kojim mjernim jedinicama i redovima velicine je to mjerljivo a i koliki je delta?
|
Citiraj:
Autor Bubba
ako ti donesem "usvirani" i "neusvirani" kabao i dam ti da radis apsolutno sve na njemu sto te velesi, hoces li mi sa 80% sigurnoscu moci reci koji je koji?
|
Citiraj:
Autor Misek_Chipsy
i nisam tvrdio pojedinacne razlike na neznam cemu sve,nego sam pokusao objasnit sto se dogadja na pojedinacnim stvarimo sto rezultira boljoj kvaliteti SVEUKUPNOG sistema....mislim da se tu najvise dobiva kod samog zvucnika i napajanja pojacala....i to je to 
|
Pa nisi nista objasnio, ne znam kako to ne shvatjas. Niti si nam demonstrirao svoje znanje molekularne fizike i objasnjavanja "
savladavanja "međukristalnih granica" koje predstavljaju otpor i izvor izobličenja za signal na njegovom putu kroz vodove" niti smo saznali kojim metodama se mjeri "usviravanje" a ocito nisi ni u stanju prepoznati usviranu i neusviranu komponentu (ako jesi, pruzilo bih mi neobicno zadovoljstvo da mi to demonstriras, uz moju javnu ispriku pred citavim forumom).
QED.
Predpostavljam da mozemo zakljuciti ovo kao jos jednu overklokersku eskapu u nepoznato. Vidim da Spejsmajstor regrutira na svim poljima...