View Single Post
Staro 09.05.2008., 11:57   #251
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
ma nisam gledao d aje crt. ajme, koja greska. dajte pistolj nekak sam se navikao da su crt onak. lagana proslost.

i ne, nisu to bezvezni komentari. bolji su komentari ovih levata kojima je sad opravdano imati (mozda) preslabo napajanje i PRESKUPU karticu u istom kompu.necu dalje komentirat.

kaj se tice savjeta. to kaj je tebi ostao jedan kabel viska ne znaci da imas dobro napajanje, citaj dovoljno jako. meni je ostalo par kablovinja viska pa mi je iskoristivost u loadu onak, pri kraju. stoga, uzmi savjet kao dobronamjeran. neznam zakaj svi odmah skoce na neciji savjet. pa jebote, ne preporucam mu nesto da ga zajebem, vec da si samo razmisli o tome. gomila (zadrzat cu za sebe).

i kako stvari stoje, mozda je bolje ne davati savjete jer iritacija ljudima koji imaju skupe komponente postaje zarazna. no, ako mislis da te preseratorcic nemoze kvalitetno savjetovati, sry, nebum vise

no, ostaje pitanje zakaj pak ulazes u neke PREskupe komponente kako ih neki ovdje nazivaju dok opet imas neke koje im nisu u rangu. no...to je tema za drugi post
Isprika prihvaćena, no i dalje, HX520W je i više nego dovoljno za ovo što se nalazi u mojoj kanti

Iako bi 620W možda bio pun pogodak, no smeta me njegovo zagrijavanje, zato sam se spustio na 520W, koje je, ponavljam i više nego dovoljno. Da je u igri još jedna 9800GX2, onda bi uzeo jače napajanje bez razmišljanja

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 09.05.2008. u 12:59. Razlog: Gramatika
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote