nope

necu jer to su gluposti..isto tako sto si i napisao,vecina toga su gluposti i u malo sto od toga sam uvjeren........al cu primjetit razliku na pojacalu,vodu i zvucniku novom i onom koji je nekoliko mjeseci svakodnevno radio u toj kombinaciji iz iste serije
takodjer mi je i glupost cd przen na 4x i 24x

ja ih przim na max....LOL pa i dalje...spike kako je AUDIO cd uber kvalitetniji od mp3...iskreno ja tu razliku ne primjecujem.....
ne patim toliko za lovom tih mitova i sitnica kao neznam..kabel od par sto eura po komadu,pozlaceno ovo ono to mi je LOL....
sistem doma? 2 sonyeve linije... LOL
i ne patim toliko na high end kao neznam sta....te nisam toliki "frikcina i audiofil da bi"....
u autu imam relativno low-middle end komponente pa i MCFun mk4 pojacalo opcepoznatog porjekla malo modano s onim sto na njemu ne valja...izlazni tranzistori i napajanje

i naravno da se tu osjeti razlika.....a kao drugi sub koristim MCHammer STORK mark 2 koji je iskljucivo za niske frenvencije i sub...jer na visim frekvama i ne odusevljava,a snage ima dovoljno....kabele imam one iz chipoteke za sub i kanal za midove ,a USBlasterov sa pozlacenim kontaktima samo kanal sa visokima (koji kosta 120kn) i to samo radi dobrog kontakta....sto se tice kabela za napajanje...to sam iskusio ZASTO debeli...naime dok sam imao obicne tanke kabele pregrijavali su se ,osjetio se na subu manjak "peaka" jer kad je trebao bit udarac,...samo se omeksao....i kabeli su se zagrijavali...stavio naponske od 25kv mm i radi idilicno....nista predjerano ,nisa "audiofilski" sve za slusanje.....potkrepljeno kondenzatorom da ne dobijem omeksani bas kad lupa i da mi svjetla ne blicaju...
i k tome sistem radi bolje nego Alpineov "uber" sustav kod frenda....na koji je potrosio X puta vise para.
tako da toliko o tome koliko patim i "vjerujem" sljepo u mitove i trosim u neznam sta da bi uhvatio boga za nozni prst....
ali ono sto sam se uvjerio je kako sustav radi kad je nov..i kako sustav radi kad se "usvira" ....
i nisam tvrdio pojedinacne razlike na neznam cemu sve,nego sam pokusao objasnit sto se dogadja na pojedinacnim stvarimo sto rezultira boljoj kvaliteti SVEUKUPNOG sistema....mislim da se tu najvise dobiva kod samog zvucnika i napajanja pojacala....i to je to