View Single Post
Staro 09.05.2008., 09:27   #231
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
naj krivo shvatiti. no definitivno moras promjeniti neke stvari. osim ako bas ne inzistiras da ostane ovako kako sada imas.

prvo napajanje. ovakav stroj zasluzuje finiji struju. power/cooling 750Wquad bi recimo bio onak...slag na torti.

a monitor necu komentirati. imas recimo to tako, trenutno najbolju SOLO (iako su to zapravo dve u jednoj) karticu na trzistu a SAMO 19" monitor. ono, ta je kartica definitivno za 24" monitor i vise reze od 1024x768 u highu...ili se ti to samo salis
Dragi moj, ne trebaju mi perverzije, i moram reći da je komentar kao komentar totalna nebuloza.

Na LCD neću preći sve dok mi monitor ne rikne, i kad rikne, tražit ću novi CRT, ništa manji ili slabiji od mog. Da mi je naći 21 pa na dalje, do yaya.

Za Crysis na 1600x1200 ili 1280x1024 je odličan, pogotovo kako boje prikazuje. Već sam rekao da vrti i 1920x1440x75Hz.

Nažalost, neke igra bolje rade na SingleGPU, no za sada je to bio samo CSS.

A kamoli da 520W napajanje nije dovoljno, to neću ni komentirati. Napomenut ću ti samo da mi je ostao još uvijek ne upotrijebljen jedan kabel.

Imao sam 750W pa sam ga prodao, jer su čiste bedastoće imat takav bojler doma.

Tvoj komentar mi više zvuči na prcanje, te na ne razumijevanje, jer sam lijepo napisao da sam samo bacio oko na Crysis. To ne znači da igram igre na toj rezi.

Ponavljam, igrati igre na 1600x1200, da i uzmem 24" LCD, kao da će se nešto i promjeniti u prikazu.

Još uvijek tko god da svrati na kavu kod mene, kaže glasno da koliko je bolja slika na CRTu nego na LCDu...