@Gjurovski: Da,na ovome kućištu nema prostora za neko veliko skrivanje kablova iza bočne stranice(prava šteta,jer kućište obiluje prostorom).
@Pepermint:Kako samo bočna,pobogu?

Pa,skinuo sam i one kaveze za HDD,čitava
četiri vijka,stari moj...
Dobro,kućište je relativno novijeg datuma,time je i teže (nekima) skužiti onako,od prve,šta je napravljeno.
Naime,izuzev ona četiri vijka,promijenio sam pristupnu stranicu,tako da se sada otvara kao na slikama gore.Inače,tvornički ima pristup kao i 99% kućišta na tržištu,sa desne strane,ako gledamo sprijeda.A ja neb' tako.
To je,naravno,samo posljedica neke vrste upside-down moda,tako da proc sada leži na dnu kućišta,gdje je hladnije,kao i mema,chipset manje-više,a grafa je-gore,kao i napajanje(čiji vent želim iskoristiti za sukciju toploga zraka pod kupolom).
Grafa tu profitira jako.Zbog konstrukcije hlađenja(cijevnog),u svim verzijama,praktički sve do pojave verzije Ultra za ATI 3870,novim položajem će takve konstrukcije znatno profitirati,tj.očekujem bolju učinkovitost toga tipa coolera.
Za one koji neznaju,
to je ta grafa.Mrak hlađenje,koje će postati još mračnije,nakon što ja završim sa njime...(barem se nadam takvome ishodu).Naravno,konstrukcija će odmah biti pripravna za prihvat crossfire-a (ne kiseli mi se Acc rev.2 valjda bezveze u ormaru

).
I još nešto (umalo zaboravih):toplo sam se nadao da kućište ima dvostruki krov (iz više razloga),ali-nema,i to mi je zagorčalo cijeli mod odmah u startu,jer,prednji dio,krov i dno su na tvornički predviđenim mjestima,tako da sam ga ,praktički čitavoga morao rastaviti,da ne bude kompromisa između estetike & funkcionalnosti.A to je bila prava noćna mora,no-ipak,zadovoljan sam početkom.
Ehhh,mogao bih ja još jako puno ovako,ali to je mlaćenje prazne slame,a Rebel čeka...
Sve koje nešto zanima,pitajte,pokušati ću vam biti od koristi...ali prvi savjet:rasturite prvo par no-name kućišta (ako već niste) prije nego krenete u ovakvo nešto,jer velika je šansa za fatalan zaheb kod ovakve vrste moda,a onda...
Btw,koliko ljudi na Forumu uopće ima ovaj upside-down mod? Bilo modano,ili tvornički (Silverstone Temjin 6 vlasnici,javite se sa opažanjima).
Znam za ^SU^-a da je svojevremeno izveo takvo nešto,ali bih volio još poneko iskustvo iz prve ruke,pa...samo dajte,postajte.
LP svima