View Single Post
Staro 08.05.2008., 16:09   #21
NameNo
Premium
Moj komp

NameNo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
A da nabaviš deblji plexi, kockastog formata, te ga funkcijski iskoristiš kao kutnik koji sada koristiš? Normalno sharafas stranice u njega? Znači radi se o kocki od plexija, na čiji se jedan brid naslanja prednja/stražnja, na jedan bočna a na jedan gornja/donja?
Hm... mislim da bi bilo neizvedivo iz vise razloga...
1. onaj spomenuti treci brid koji ide na bocnu stranicu nije moguce izvest na ovom kosom dijelu zbog ove celicne sipke (kostura), al ajd recimo da je dovoljno 2 brida..
2. na ovom donjem uvalnom dijelu bi te kocke trebale bit sa vanjske strane pa bi to bilo jos ruznije nego ovako...a nemogu ih sarafit s unutarnje strane za bocnu stranicu jer se ta bocna stranica sa jedne strane skida radi prilaza komponentama
3. neznam gdje bi se dao nabavit tako debel plexy da bi mogao rezat u dovoljno velike kockice a i kad bih nasao mislim da bi bio dosta skup...

Sve u svemu mislim da cu ipak napravit ovak, ostavit ove kutnike koji jesu samo ih presprejat kao i ostatak metalnog dijela plavim uv lakom, i zamijenit ove sarafe sa sarafima koji imaju upustenu glavu tako da ih poravnam sa povrsinom plexyija, sta mislite o tom??

A upravo mi palo na pamet, izrezat od samog plexyija ravne dijelove pa ih pod tempreraturom probat savit da budu ko ovi kutnici pa njih iskoristit??

EDIT: Sto se tice bilo kakvog ljepljenja tu sam dosta skeptican jer sam neke stvari lijepio pa je dost ruzno ispalo, pa ako se ikako moze izbjec ljepljenje ja bi ga zaobisho...(osusheno ljepilo se vidi kroz plexy)
NameNo je offline   Reply With Quote