Tema: Bux.to
View Single Post
Staro 07.05.2008., 23:30   #258
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Freek Pregled postova
ma idu mi na ***** više em čekaš "pola godine" da ti isplate i još i na to vrijeme kasne.....jad i bijeda...

zanimljivo al još uvijek nisam vidio ni jedan dokaz da je velikom broju ljudi sjela ta lova...svi daju screenshote sa bux-a, nitko da pokaže du mu je stvarno sjela lova na alertpay il koji već način isplate koristi..
Ja ti to gledam slično. Možda, ali možda oni isplaćuju (iako tu svi daju SS-ove na neke stranice di pišu koliko para imaju ili pak na kartice), ali pazi, dovoljno je da jednom na 1000 (ili više) uistinu daju te dolare nakon nekoliko mjeseci, pa da on proširi i kaže svima kak se "obogatil" klikajući. I svi će ići na to. Sigurno i Bux.to diže novce na svemu tome, ali velim, jedan je dovoljan da se privuku tisuće.

Svaka čast ako isplaćuju svima, i lijepo od tih koji su dobili novce da potiču i druge. Pratim ovaj thread od početka, jer kao i sve ostale, dodatan novac se ne odbija, no svejedno i dalje više vjerujem u vlastiti rad. Kad nešta obaviš i dobiješ novce na ruke za obavljeni posao (bilo to bauštela ili instrukcije ili nešta trećeg). Za sada stojim po strani i samo čitam .

Velim, nije mi namjera poticati flejm ili bilo šta drugo, nego samo dati svoje neko viđenje stvari. Da barem svima isplate (pa i nakon godinu dana) te desetine/stotine dolara, nitko sretniji od mene