View Single Post
Staro 07.05.2008., 22:44   #1
windfucker
Guest

Sharkoon Rebel12 mod

Evo,nakon unakaživanja serije kojkakvih Codegena i srodnika im,odlučio se ja malo modati dotičnoga iz naslova.Dakle,u nedostatku vremena i adekvatnijega alata(i uz polumrtav fotoaparat),nisam slikao pojedine korake,no rezultat (početni,molim,daleko je ovo od gotovoga ),tj.prvu fazu ću staviti u par sličica.

Ionako je sve počelo skidanjem bočne stranice,kao i uvijek,pa je red da time i zaključimo prvi dio posla

EDIT:Originalne sličice su nestale okačiti ću par novosnimljenih, one stare za sada ne mogu pronaći (ionako je bilo već krajnje vrijeme da počistim prašinu iz ove kante)...
Uglavnom, sada se tekst neće više previše poklapati sa slikama, ali nije bitno toliko...važno je da ljudi koje je ovo zanimalo steknu kakav-takav dojam u šta sam se ja to uvalio svojevremeno

Još jedna mala napomena- ovo sada unutra je single 4870, orig. mod je rađen za CF setup, i reverzibilan u potpunosti.
Slike:

- eh, opet sam zeznuo sa rotiranjem fotića na ovoj slici...no, nije teško prepoznati kako to uistinu stoji (da sada ne ispravljam, lijen sam )

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 25.06.2010. u 14:05.
  Reply With Quote