View Single Post
Staro 07.05.2008., 22:00   #624
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Hehehe ovo nisi smio reć, sad znam koga ćemo zvat da ode na reklamaciju s nama kad naiđemo na takvetrgovce...

Čisto da čujem servisere i direktora poslovnice kako objašnajvaju Iggyu definiciju pojma "kvalificirane osobe" ponjet ću i kamkorder...
, da, baš, haha. Trgovcima je pojam kvalificirane osobe onako ovlaš, kao što im na vratima od zahoda u dućanu piše "samo za ovlaštene".
No dobro, ma kužim što Igy kaže, al nije to baš tako. Mene najviše smeta što se neke stvari čije da tako kažem paradigme generalno počivaju na potpuno krivim apostulatima potpuno nerazumnima ikakvoj osobi koja razumije zakon.
Npr. ispred zgrade piše da je zautavljanje dozvoljeno samo za potrebe dostave, a ostala vozila biti će uklonjena o trošku vlasnika, ma vidi Boga ti, kakva dostava?! Vjerojatno se misli da baju koji ima "radnju" ispred, a kad tebi dođe dostava šparheta onda je to prekršaj. Jednostavno, zemlja smo dvostrukih mjerila unutar kojih čak postoje varijabilne promjene..."kako se namisti u taj čas" kaže pjesma

Ozi je offline   Reply With Quote