View Single Post
Staro 15.04.2004., 13:28   #24
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Ne znam što ti se ne sviđa-jedino što bi se meni moglo ne sviđati je kad ne bih imao pare da ju kupim(imam trenutno)->ovo ostalo
izgleda vrlo impresivno...ja sam nvidi-jevac, ali nikad nisam kupovao grafičku isključivo zato štro je neka marka, nego sam odvagao mogućnosti, cijenu i ostale faktore, tako sam se odlučio.Posjedovao sam s3, nvidiu, ati, matrox...
sve u svoje vrijeme-hoću reći-otkako je izišao 9800pro, nvidia se dugo nije mogla ničime boriti->ati je bio bolji u svim aspektima, a i u cijeni->sada možda ati padne na tu poziciju...Nvidia ima silne rezerve keša, odlične inžinjere, programere...ne očekujte da će se tako lako predati.A softverski dio je uvijek nvidija rješavali bolje od svih, da, ati se popravio...ali nije to još to.Ukratko-čekam odgovor ati-ja, ali nisam siguran da će sasjeć ovo odmah.
pa jasno ako imaš love nije nikakav problem, ali su pretjerali kolko struje troši treba imat 200% bolje rezultate od ati-ja, a vidit ćemo šta će bit,
lkad sam rekao da mi se ne sviđa nisam mislio na perfomanse i cijenu nego 480W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Freek je offline   Reply With Quote