View Single Post
Staro 07.05.2008., 19:11   #319
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Visage me podsjetio da bi nakon 15 godina bilo lijepo kupiti novu kacigu. Dakle nešto za cestovnu vožnju a da nije 100€.
Kod nas, za super razumne novce Uvex. Imas vrlo "mirnih" dezena i neces po gradu izgledati kao Dart Wader. Nedaj boze da zatreba, ionako ce pucati jer (kvalitetna) tome i sluzi.

Postoji i jedna po meni luda stvar koja izgleda o v a k o >

Skenirao sam ti stranicu iz PILS kataloga. Ako te put nanese via Leibnitz, onda svakako navrati u Pils , iz velike ZEG grupacije. Svake godine izdaju katalog na 300+ stranica, koji ces dobiti besplatno tamo - bez obzira sto nije gratis.

Ako Alesov Maraton prema vecini nasih ducana izgleda neusporedivo po ponudi, PILS je poput korporacije!

Ponuda koju oni imaju je nezamisliva i ide do zadnje perverzije koja postoji za bicikle. Da ne spominjem izuzetnu ljubaznost. Ova naizgled šilt-kaciga je super robusna i odlicno diše, u slucaju da te zabrinjava sto se cini zatvorena. Ima vise boja u ponudi nego na slici iz kataloga.

Citiraj:
Isto tako mi trebaju naočale sa umetkom za dioptriju. Ne da mi se kemijati nego da same naočale to imaju.
Za ovo nemam neku preporuku jer nisam u toku.

Citiraj:
A bile bi zgodne i rukavice za cestovnu vožnju.
Bilokoji bolji ducan, odi i jednostavno izaberi. Stekao sam (osim zime) naviku za koristenjem rukavica iz teretane.

8
Visage je offline   Reply With Quote