Citiraj:
Autor RAK
Visage me podsjetio da bi nakon 15 godina bilo lijepo kupiti novu kacigu. Dakle nešto za cestovnu vožnju a da nije 100€.
|
Kod nas, za super razumne novce
Uvex. Imas vrlo "mirnih" dezena i neces po gradu izgledati kao Dart Wader. Nedaj boze da zatreba, ionako ce pucati jer (kvalitetna) tome i sluzi.
Postoji i jedna po meni luda stvar koja izgleda
o v a k o >
Skenirao sam ti stranicu iz PILS kataloga. Ako te put nanese via Leibnitz, onda svakako navrati u
Pils , iz velike
ZEG grupacije. Svake godine izdaju katalog na 300+ stranica, koji ces dobiti besplatno tamo - bez obzira sto nije gratis.
Ako Alesov Maraton prema vecini nasih ducana izgleda neusporedivo po ponudi, PILS je poput korporacije!
Ponuda koju oni imaju je nezamisliva i ide do zadnje perverzije koja postoji za bicikle. Da ne spominjem izuzetnu ljubaznost. Ova naizgled šilt-kaciga je super robusna i odlicno diše, u slucaju da te zabrinjava sto se cini zatvorena. Ima vise boja u ponudi nego na slici iz kataloga.
Citiraj:
Autor RAK
Isto tako mi trebaju naočale sa umetkom za dioptriju. Ne da mi se kemijati nego da same naočale to imaju.
|
Za ovo nemam neku preporuku jer nisam u toku.
Citiraj:
Autor RAK
A bile bi zgodne i rukavice za cestovnu vožnju.
|
Bilokoji bolji ducan, odi i jednostavno izaberi. Stekao sam (osim zime) naviku za koristenjem rukavica iz teretane.
8