View Single Post
Staro 07.05.2008., 19:01   #39
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
ajde koji put upalite satelit i otvorite boomerang ili cultoon, a i disney channel zna bit ok. to su crtići.
a sve crtiće koje ste nabrojali (izuzev tom i jarryja bugs bunnyja i toga) nisam nikad gledao na tv-u niti kao klinac, jer mi je i tada to bilo blesavo. tada sam, kao klinjo, gledo (ko će ih se sad sve sjetit): extreme dinosaurs, mummies alive, ranma, dragon ball, sampei,pelle e osa (snađite se za engl naziv, kao mali sam gledao samo talijane, htv se nikad nije vidio u mom kraju), daitarn III, daltanius, dinosaucers, fufur superstar, indagini a 4 zampe, gargoyles - to sam obožavao, nismo imali video u to vrijeme pa sam snimao epizode na audio kazete, stavio bim radio pored tv-a i snimao), čega je tu još bilo, ima masu toga,ghost busters, gundam wing, i cavalieri dello zodiaco (saint seya na engl),inspektor gadget, la fabbrica dei mostri, piter pan, riverdale, bucky ohare, carmen sandiego, lista je ogromna. a moj mali bratić je do nedavno gledao sranja na jetixu dok mu nismo izbrisali kanal jer zaglupljuje, jadno dijete. pa se sad prebacio na dragon ball i ranmu, tu i tamo se zalomi city hunter i god mars. e pa to su crtići, bilo je ful dobrih još samo se ne mogu sjetit kako su se zvali. i legendarni muppets show!
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote