Citiraj:
Autor yedwy
Da istina, onda bi skužili da nam zuje zavojnice na ploči ili nešto...
Pa bi bilo... :hitthewall:
|
Baš to
Citiraj:
Autor yedwy
Mda istina, možda previše polazim od načina na kojeg sam sebi složio stvari, kod mene je na CPU pasivnjak i da bi on što bolje radio nužno mi je da ima što hladniji zrak preko sebe (fanovi su iza i iznad njega a neću da mi od tamo pušu jer mi tovare prašinu u case s obzirom da nema tamo filtera nego je filter samo naprijed na prednjoj masci) dakle sredio sam da se kroz cjelu prednju stranu "jednakomjerno" usisava zrak a fanovi samo ispuhuju...
I to kroz stranicu - da evakuiraju iz okolice grafe zrak koji ona ugrije, iako bi sa accelerom i njegovim kosim finovima možda išlo i bez venta jer on bi točno preko njega izvlačio) i iza tj iznad proca iza proca da njega hlade, e sad ako stavim fan na HDDe "krade mi zrak" (jer je prilično odjeljen gornji od donjeg djela casea od maske nadalje - pregradom izmežu 5.25 i 3.5 utora) CPU cooleru jer isti doazi do njega već zagrijan ostatokom krame umjesto da dolazi ravno od naprijed kroz masku fino haldan zato je meni taj vent za HDDe naddasve nepraktičan...
|
Znan ja šta je kod tebe, a znan i koje kućište imaš

Davno smo pričali ako se sjećaš
Al zato sam i u gornjoj rečenice naglasio ono
meni osobno. Jer ono, svak od nas ima svoju teoriju, svoju šemu, Svak sebi složi onako kako misli da je najbolje
Da ti buden iskren, ja mislin ovo ljeto po najgorim uvjetima u mojoj sobi skinit skroz taj vent, pa ostat bez ikakvog upuha, te vidjet kako će se ponašat komp, odnsono bitne kompoinente (CPU, NB, VGA) samo s 120m ispuhom...
Al to je već za drugu temu