Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Ajde, nećemo se sad potezat za svako slovo 
|
A čuj moramo se malo flejmati i trollati inače bi se posjet forumu sveo na čitanje postova o tome kaj je izašlo u prodaju i postanje odgovora na troubleshooting teme i zahtjeve za slaganje konfa...
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Naravno da nije bešumno, ni da povadim sve ventilatore ne bi bilo bešumno, al da se ne čuje, ne čuje se. Ili ako baš hoćeš, čuje se kad staviš uho na ležaj 
|
Da istina, onda bi skužili da nam zuje zavojnice na ploči ili nešto...
Pa bi bilo...
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Da, možda malo mijenja smjer, a malo i hdd "krade" ali ti gubitci su meni osobno zanemarivi i nebitni 
|
Mda istina, možda previše polazim od načina na kojeg sam sebi složio stvari, kod mene je na CPU pasivnjak i da bi on što bolje radio nužno mi je da ima što hladniji zrak preko sebe (fanovi su iza i iznad njega a neću da mi od tamo pušu jer mi tovare prašinu u case s obzirom da nema tamo filtera nego je filter samo naprijed na prednjoj masci) dakle sredio sam da se kroz cjelu prednju stranu "jednakomjerno" usisava zrak a fanovi samo ispuhuju...
I to
kroz stranicu - da evakuiraju iz okolice grafe zrak koji ona ugrije, iako bi sa accelerom i njegovim kosim finovima možda išlo i bez venta jer on bi točno preko njega izvlačio) i
iza tj iznad proca iza proca da njega hlade, e sad ako stavim fan na HDDe "krade mi zrak" (jer je prilično odjeljen gornji od donjeg djela casea od maske nadalje - pregradom izmežu 5.25 i 3.5 utora) CPU cooleru jer isti doazi do njega već zagrijan ostatokom krame umjesto da dolazi ravno od naprijed kroz masku fino haldan zato je meni taj vent za HDDe naddasve nepraktičan...
Citiraj:
Autor Bubba
Hm. Iskreno, nemam takve rezidentne programe (online defragmentacija diska? AV niti ne koristim) i kad kao korisnik nista ne radim na racunalu, tada se u pozadini zaista nista ni ne dogadja...
Eto, iz prilozenog - ne dogadja se nista vrijedno spomena (IO).
|
Vjerujem ti...
Citiraj:
Autor Bubba
Yebesh takav OS onda...
|
Ima tu istine, ali jbga kad se ja volim igrati...

Inače kod mene je to ugašeno naravno da nebi bilo zabune...
Citiraj:
Autor Bubba
Ne pretjerano topliji od manjeg brata (5 vs. 3 plattera), no temperatura se zna podignuti za dobrih 5-6C od one kada je u idleu a posteno mu zadam posla.
Nije problem u temperaturi koje je 44C, samo sam ti zelio reci da torrenti i ekipa nisu bas najzasluzniji za "visoka" podizanja temperature a najmanje za "24/7 hardcore klanje diska".
|
Hmm da kužim (sad) na što ciljaš...