Citiraj:
Autor yedwy
Znam nisam niti rekao da nije tako ali opet npr Vista po defaultu (ako ne ugasiš to) u idleu defraga disk, pa onda razni AV software itd, ali opet sve se to radi samo kad je kanta upaljena...
|
Hm. Iskreno, nemam takve rezidentne programe (online defragmentacija diska? AV niti ne koristim) i kad kao korisnik nista ne radim na racunalu, tada se u pozadini zaista nista ni ne dogadja...
Eto, iz prilozenog - ne dogadja se nista vrijedno spomena (IO).
Citiraj:
Istina ali opet - koliko to ljudi radi, naravno postoji ovo kaj sam gore napisao o Visti i ostalim napastima koje uvjek nešto melju...
|
Yebesh takav OS onda...
Citiraj:
Pa dobro ok, nisi rekao čim si opteretio disk ali pretpostavljam da ima i inače veće grijanje od standardnih (10k RPM?)
|
Ne pretjerano topliji od manjeg brata (5 vs. 3 plattera), no temperatura se zna podignuti za dobrih 5-6C od one kada je u idleu a posteno mu zadam posla.
Citiraj:
i očito je da je radio, neznam jel ti to sistemski ili backup ili što, ne kužim baš na što ciljaš s tim, ja nisam rekao da je 44C neka temparatura za sekiranje...
|
Nije problem u temperaturi koje je 44C, samo sam ti zelio reci da torrenti i ekipa nisu bas najzasluzniji za "visoka" podizanja temperature a najmanje za "24/7 hardcore klanje diska".