View Single Post
Staro 07.05.2008., 15:43   #86
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Znam nisam niti rekao da nije tako ali opet npr Vista po defaultu (ako ne ugasiš to) u idleu defraga disk, pa onda razni AV software itd, ali opet sve se to radi samo kad je kanta upaljena...
Hm. Iskreno, nemam takve rezidentne programe (online defragmentacija diska? AV niti ne koristim) i kad kao korisnik nista ne radim na racunalu, tada se u pozadini zaista nista ni ne dogadja...

Eto, iz prilozenog - ne dogadja se nista vrijedno spomena (IO).

Citiraj:
Istina ali opet - koliko to ljudi radi, naravno postoji ovo kaj sam gore napisao o Visti i ostalim napastima koje uvjek nešto melju...
Yebesh takav OS onda...

Citiraj:
Pa dobro ok, nisi rekao čim si opteretio disk ali pretpostavljam da ima i inače veće grijanje od standardnih (10k RPM?)
Ne pretjerano topliji od manjeg brata (5 vs. 3 plattera), no temperatura se zna podignuti za dobrih 5-6C od one kada je u idleu a posteno mu zadam posla.

Citiraj:
i očito je da je radio, neznam jel ti to sistemski ili backup ili što, ne kužim baš na što ciljaš s tim, ja nisam rekao da je 44C neka temparatura za sekiranje...
Nije problem u temperaturi koje je 44C, samo sam ti zelio reci da torrenti i ekipa nisu bas najzasluzniji za "visoka" podizanja temperature a najmanje za "24/7 hardcore klanje diska".

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote