View Single Post
Staro 07.05.2008., 15:23   #84
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
A procitaj sto si ti napisao, da ne citiram...
Da shvaćam te moja krivica, nespretno sam se izrazio - htio sam reć da rade više nego kod raje koja ne radi takve stvari (samo o kućnoj uporabi se priča), i to uvjerljivo više, već samim brojem radnih sati koje se vrte...

Citiraj:
Kodiranje Divikza i leech/seed Jenne je gotovo uvijek manje vise linearan posao za disk koji ga ne opterecuje nesto previse.
Znam nisam niti rekao da nije tako ali opet npr Vista po defaultu (ako ne ugasiš to) u idleu defraga disk, pa onda razni AV software itd, ali opet sve se to radi samo kad je kanta upaljena...

BTW kako ti znaš što seedam ako ne leechaš...

Citiraj:
Ni ja isto. Tome sluze serveri. Ali i "za po doma" mozes uspijeti opteretiti disk puno, puno jace nego s "torrentima i kodiranjem".
Istina ali opet - koliko to ljudi radi, naravno postoji ovo kaj sam gore napisao o Visti i ostalim napastima koje uvjek nešto melju...

Citiraj:
Ja, recimo, niti torrentujem niti kodiram na ovom racunalu s kojeg sam ti poslao temperature a to mi je primarni workstation na kojem provodim 90% vremena. Istom mjerom, mogao bih te upitati koliko "to ljudi doma ima", buduci da ja nemam. Vjerojatno manje nego sto mislis (naravno, bez implikacije o nekakvim DB serverima "za po doma" te da istih ima manje ili vise)...
Pa dobro ok, nisi rekao čim si opteretio disk ali pretpostavljam da ima i inače veće grijanje od standardnih (10k RPM?) i očito je da je radio, neznam jel ti to sistemski ili backup ili što, ne kužim baš na što ciljaš s tim, ja nisam rekao da je 44C neka temparatura za sekiranje...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 07.05.2008. u 15:35.
yedwy je offline   Reply With Quote