View Single Post
Staro 07.05.2008., 15:07   #15
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor capo_ri Pregled postova
A šta si ti očekivao da uzimaju otiske i rade DNK analizu???
to se radi samo kod ubojstava i takvih stvari, malo manje gledat CSI!!!!

Fault
ako si torbu pustio tamo jer nerazimjem kako bi ti drukčije ukrali policija će te lijepo pozdravit!!!
samo za informaciju,nikad u životu nisam gledao CSI i slične pizdarije na tv-u (zakon brace itd)

nego na koju foru hvataju kriminalce,provalnike?ako ne uzimaju otiske?!a šta da mi je nestao neznam,sef s 70 000 eura ?! uzimali su otiske i krv,hvala bogu da su uzeli...ali šta su s tim napravili - ništa.

Koja je razlika u kaznenom djelu provale u banku ili u kuću,provala je provala!

Nije problem u težini kaznenog djela,problem je u tome što mi prezime nije Sanader,Čačić,Mesić,Mamić itd...

...kada je bivši ili prije njega šef policije bio meni u rodu,bilo je puuunoo drugačije!Pogotovo na granici...zbog prezimena,jer nas ima nešto malo više od 100 ukupno!Pa se znalo...

Što se same krađe laptopa tiče,neznam u kakvoj situaciji ti se to uspjelo dogoditi ali očito nisi bio dovoljno oprezan...život te za sve "nagradi",meni u životu nitko ništa nije ukrao i siguran sam da ni neće osim onoga u što ne mogu utjecat,auto,provale u poslovni prostor,stan...iako smo naoružani kamerama,alarmima i zaštitarima iz "protecta" koji ordiniraju tokom noći...hvala bogu u 17 godina nikad nitko ništa nije uspio,imali smo par slučajeva ali su snimljeni i to čuvam u kućnoj kolekciji

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.05.2008. u 15:18.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote