07.05.2008., 12:16
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
i šta će policija s tim ?! dajte mi molim vas objasnite na koju foru vi to mislite da policija moze nać,tražit ukraden laptop,kojom metodom?
Pretražit svačiji dom u Zagrebu? -neće,ne smije... pretražit svakog na ulici tko ima torbu? -neće,ne smije... za sve mora postojat nalog,a za nalog moraju postojat osnovane sumnje u pojedinca!
A sposobnosti naše policije neću ni komentirat,meni su provalili u vikendicu lopovi nisu ništa uzeli samo sve porazbacali i uzeli nešto cuge...ostavili su KRV i hrpu otisaka,do danas ih policija nije našla!Evo već 5 godina!
Sve što znaju je pisat kazne,prometna policija.A neznaju ni to svi jer nisu dovoljno pismeni i obrazovani (doživio!).
|
nisam ja ni rekao da ce to policija nac! samo znam da pri krađi mobitela je potrebno donijet račun i serijski broj aparata(no dobro, tu su vec veće sanse da ce uspijet nac), ali samo sam rekao da za svaki slucaj to ponese sa sobom ak ce ic radit prijavu! samo sam htio pomoć! a sto se tice sposobnosti nase policije... bolje da sutim! 
|
|
|