ne kuzim zakaj ga odvracate od slija ili gx2?
ako ima novaca, a zeli se fino igrati, zakaj ne?
no mora znati da je sli SAMO ako imas ogroman monitor (24" navise) jer samo tada sli dolazi do punog sjaja, citaj na visokoim rezama sa max grafickim detaljima. za sve ostale kombinacije je dovoljno ovo kaj su ti ponudili.
3870x2 nije ni do koljena nvidiji. sry, i ja sam cijeli zivot ganjao atija, no kako stvari stoje, jos dugo se na njega necu vratiti

ako imas love gx2 se cini kao trenutno najisplativije PRESERATORSKO rjesenje. ovo viknem zato jer je to fakat tako. sli ili gx2 kartice su ono, candy koji ti i nije bas potreban. no kad jednom zaigras na njima nazad se ne vracas
stoga, ako imas love, kupuj si sli ili gx2 varijantu. mozda cak bolje gx2 jer je 680i chipset stvarno onako, musicav. mada, ja ga klokam kako hocu, radi ko zmaj, ispecem i jaja na njemu, no nekih posebnih zamjerki nemam. ali kako ispada x38 ili p35 su puno bolja rjesenja (ak sam fulo nek neko ispravi).
uglavnom, nedaj se smesti. kupi kaj ti je srcu drago. ja za slijem ne zalim ni jedne kune ulozene.kaj god da pricali o tome

treba sjest, par veceri se izigrat na tome, pa onda komentirat.poput ekipe koja komentira kaj je bolje, porshe ili ferrari a nisu probali ni golfa gtia