View Single Post
Staro 07.05.2008., 01:48   #51
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
nažalost, nisam...
ona dva "unknown" diska koja bi pronalazio u windows instalaciji su ipak bili card readeri, no oni nisu smetali.
Danas sam testirao diskove pomoću chkdsk-a, uključujući i surface scan, i diskovi su u redu...
- u raidu ne žele raditi, windowsi blokiraju tokom instalacije (otišao raid kontroler?)
- kad sam ih odvojio, instalacija windowsa je blokirala prvi put
- drugi put je uspješno prošla i zahvaljujući tome sada tipkam ovaj post na XP-u
- izgleda da normalno radi onaj SATA port za kojeg sam mislio da je crko...

Pogledajte ovaj screenshot pa mi recite da li je nešto čudno ili sumnjivo, ovo su temperature i voltaže sistema pod loadom (nekih 20-ak minuta Everest stress test, sve uključeno):

Meni se jedino čini da chipset malo izgara?

Nastojao bih i dalje tražiti što bi moglo raditi problem, no s obzirom da je sve radilo normalno prije par mjeseci dok je sve još bilo novo i onda tek počelo samo od sebe zezati, mislim da nema više smisla da se mrcvarim. Ovih dana odvajam matičnu i šaljem je na reklamaciju...

P.S.
Ni TV-kartica više ne radi, a nova je (Pinnacle PCTV 310i).
Pronađe analogne programe, ali su u smetnjama (nije quick scan), a dvb-t programe uopće ne pronalazi (probao sa novim/starim driverima, raznim programima, u Visti, XP-u, ...) iako je spojena na antenu od zgrade, a taj isti kabel na običnoj TV daje mnogo programa vrhunske kvalitete.
Ide i ona na reklamaciju, bye-bye...

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 07.05.2008. u 02:27.
Neo-ST je offline   Reply With Quote