View Single Post
Staro 06.05.2008., 20:40   #12
kole_os
Premium

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor kokolo Pregled postova
Pozdrav, novi sam ovdje.

Evo jučer san uzea ovaj laptop u ve-mila
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=5500180

znači nema windowsa na sebi i ja i prika smo jučer išli instalirat vistu i ništa, sta je na onom completing installation koraku i onda smo sinjali da je to zapravo čest problem, ali nismo mogli naći potrebne fajlove odnosno način kako to sve riješit.

jutros san zva ve-milov servis i lik mi kaže da mogu doć kod njega sa originalnim windows cd-om i da će mi on besplatno instalirat, ali niko nema original naravno. i kažen smradu da mi da linkove i da mi pošalje te fajlove na mail, a on kaže da ne može da je to negdi na toshibinoj stranici. a cd kaže da se ne dobiva, a i da je da ne bi riješia problem. a ne da mi se debilima davat još nekih 150 kuna za instaliranje. i onda san da laptop nekom liku u splitskoj banci, koji će dat laptop nekom drugom liku da mi to riješi, pa me zanima oće on to znat, a lik radi valjda na tim softverima. mislin koje pizdarije, da bar upozore prije pa bi zna šta me čeka, a ne ovako.

uglavnom, pročita san ovu sticky temu u vezi sata diskova i neko je pita kako za vistu pa ako neko može malo detaljnije napisat o tome u par crta nadovezujući se na gore spomenutu temu bia bi mu zahvalan, jer ipak možda postoji mogućnost da taj lik ne bude zna, a i općenito želin znat u čemu je kvaka ako ubuduće buden mora instalirat vistu. jebena tehnika.

obrišite ako san nepotrebno otvoria temu, al rađe bi da mi pomognete
He he he....ja sam ti tvoj problem na mojoj Toshibi riješio vliteom. Lijepo sa vlite upucas novi SP1 u vistu i napraviš naravno boot dvd. U tom SP-u su ti svi noviji driveri za sata diskove. Sve leti. Ak nebudes znao javi pa ti ja to napravim. Kad ga jednom spržiš imaš ga zauvvijek. Bok.

Evo našao sam jedan dvd vista sa SP1 (32-bit). Javi se na PM. Samo da napomenem. Kad sve isprobaš i ak budeš zadovoljan, kupiš original Windoze ok?

Zadnje izmijenjeno od: kole_os. 06.05.2008. u 20:44. Razlog: dopuna
kole_os je offline   Reply With Quote