View Single Post
Staro 06.05.2008., 17:52   #40
Diskont24
Registered User
Moj komp

Diskont24's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor tpm4 Pregled postova
Evo, zvao sam eSys i rekli da graficku posaljem u diskont24 jer sam je tamo kupio.
Ja ga pitam sto ima veze kad imam kod vas garanciju?? On rece da moram preko njih, pa eto, neda mi se prepirat.
Tako sam diskontu poslao mail, a uskoro ce i graficka bit poslana.
Bez obzira o kojem se hardwareu radi uvjek bi ga trebali reklamirat tamo gdje ste ga kupili i tko god da uvoznik bio nebi smio uvažit reklamaciju privatnoj osobi za artikl koji je prodan nekoj firmi (trgovini). A i naljepnica Esys na pakiranju nije garancija (trebao bi vam njihov račun po kojem je taj artikl kupljen od njih). Osim toga prilikom reklamacije kod dobavljača se dobiva servisna izdatnica po završetku reklamacije s kojom se u slučaju budućih problema artikl reklamira, a ne više sa originalnim računom po kojem je kupljen. Mi svu tu papirologiju brižno čuvamo umjesto vas i brinemo o tome kad do toga dođe. Pa prema tome kako i na našem webu kaže pošaljite karticu dostavom na naš trošak sa priloženom kopijom računa i opisom kvara. Ako se utvrdi da je kartica neispravna zamjenit ćemo vam je i poslat nazad u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav!
Diskont24 je offline   Reply With Quote