06.05.2008., 14:53
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor žile
timmy75,1v@n,xPsycho,Baja 001 i ostali s Freeman varijacije na temu avatarima,mislim da je vrijeme da se malo smirimo i stanemo na loptu.Podobivat ćemo infrekšne i banane i restrikcije na profile bezveze.
Cilj ovoga nikad nije bio da Gordona Freemana "izbacimo iz stroja",nego da shvati malo da je već,usprkos brdu postova kojim smo ga podjebavali u nadi da će prestat sa svojim glupostima,shvati da je naporan i da se unormali,ali zajebancija se malo izmakla kontroli i on je sam dobio ban a Crash infrekšn.U neku ruku mi je žao jer je zbanan,što ne znači da mi moramo sad poć za njim.
Pa vas zato lijepo molim da se vratimo na onakvo stanje kakvo je bilo u subotu navečer,i da dalje nastavimo ozbiljno.Zabavili smo se,al sad bi bilo dosta,ja sam uvidio da pretjerujemo i da više nije tako zabavno.Sad se povedite mojim primjerom kao i u nedelju i vratite svoje stare avatare natrag.
Razer i svi ostali koje sam uvrijedio eventualno u ovom spreeju,primite moje isprike.
|
Slazem se. Dosta je bilo.
Sad si moram opet radit onaj stari avatar sa špelom i tejči. Nemrem ga nac na disku... 
|
|
|