Moj mail:
Poštovani, da skratimo priču; kod Vas je kupljena kartica prije cca 23mj radi se o HIS X800GTO PCIE te je plačena cca 1100kn. Garancija je i dalje važeča jer ima garanciju 24mj. Kartici je neisptravan DVI ulaz (testirano na oko 4 mbo/ 4 monitora) dok VGA ulaz radi. Kada bi ja rekamirao karticu dali bi ja dobio na "raspolaganje" full iznos od 1100kn ili bi se gledala zadnja prodajna cjena. Naravno da bi ja išao na opciju nadoplate za drugu karticu. Ako se ide na zadnju prodajnu cjenu možete li me obavjestiti koja je to bila? P.S X800GTO kartice i dalje postoje ali u drugim dučanima i najniža cijena je 1416,57kn. S poštovanjem.
Mail od Diskonta24:
Postvani,
Sto se cijene kartice tice to odreduje dobavljac a ona vam sigurno ne bi bila niti priblizno oko onih iznosa koje ste naveli. Da ne duljim krticu donesite u nas servis a mi cemo ju prosljedit dobavljacu pa ce oni rec sta mozete dobit za nju. Ako jos imaju takvih mozda cete dobit novu sto je naravno prva opcija a ako ne tek onda sljedi procjena.
Nadalje: imam sve mailove u kojem Vas i upozoravam da ste vi prema zakonu ako se ne varam bili dužni osigurati sredstva za garancije i Vi naravno birate koji je to iznos. U takvim specifičnim situacijama s tim specifičnim hardwareom rezervira se full iznos. Ako se ne varam sredstva koja su rezervirana za eventualne troškove kvarova/garancije ne ulaze na kraju godine u porez na dobit.
Ispričavam se na svom rječniku nije mi bila namjera nikog uvrijediti ali nako što mi ne date novac, ponudite vi/dobavljač slabiju karticu i ismijete me za garanciju reci te Vi meni kakav bi moj rječnik trebao biti?
P.S 3D mark score sam namjerno stavio jer mi je to djelatnik Diskonta24 naveo kao prednost.
Lijep pozdrav