View Single Post
Staro 06.05.2008., 13:35   #2714
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
ja jos nemam nijedno zlatno oružje

koliko uopče treba hedšotova za gold camo?
a i da imam, nebi držao zlatno, red tiger ftw
neznas kaj pricas

gold m60 sa gripom i double tapom i penetracijom..lol..puca ko uzi ali na kilometar i troduplo preciznije. a ti se onda sakrij.

hehe ma svakojaki qrac mozes iskombinirat s oruzjima.no jos iz aa mi je pila onak..pri srcu..skoro pa s njom samo igram i dobro. prespora i teska za brze lvle no za otvorenije ludilo.uostalom, svako ce ti isto reci za njemu fejvorit gun.

gold dobijes kad bilo koju vrstu oruzja(sva u grupi) assault ili lmg ili snipe itd zavrsis do kraja. citaj kad sa svakim imas sva tri levela ispunjena. jedan za killove drugi za headshotove

kaj se modova tice. najjebeniji je definitivno AWE4. s original/custom mapama. znaci na svakoj originalnoj mapi su otvoreni skriveni prolazi, citaj da se svaka mapa prosiri za cca 30%. mozes otici iza zgrada, popeti se na njih, penjati se na antene vodotornjeve bla bla. sve i svuda. stavljene su mreze za penjanje, raznorazne lijane i biljke penjacice kojima se pentras do inace nedostupnih djelova mape. u svakom slucaju totalno nenadjebio kaj sam vidio do sada u cod4, a mogu reci i sire.
cista preporuka.
no, ima jos nesto. to su prave custom mape. cista jebenica. odlicno skrojene, zabavne i naoko lijepe. cista petica za trud.sestica ako se mene pita
edit:ma zaboravih napomenut da su i zvukovi promjenjeni.LOLOLOL ono likovi vriste i tak to..ma, vrijedi probat