Ispričavam se jer sam pogriješio o kojoj se reklamaciji radi... Što se tiče točno ove reklamacije žao mi je što neki ljudi ne shvaćaju da ne proizvodimo mi artikle koje prodajemo i isto tako im ne oređujemo cjenu. Naime nije bitno koji komad hardwarea se pokazao krajnje boljim i daje veči 3D Mark score. Ono što se gleda u ovom slućaju je tržišna vrjednost hardwarea (ne gledamo i ne određujemo je mi) znaći reklamirate komad hardwarea koji se prestao proizvodit prije dvije god. i očekujete da čete dobit istu karticu u zamjenu sa nove dvije ili tri godine garancije. Na žalost svih nas (i mi smo kompjuterši koji kupujemo gomile hardwarea i voljeli bi da je sve tako ljepo i bajno, but it's a cruel world out there) u ovom slučaju morali smo kontaktirat dobavljača koji odlučuje milost ili nemilost. A obzirom na tržišnu cjenu te dvije kartice oni su je smatrali adekvatnom zamjenom. Mi smo barem toliko profesionalni da svaki put kontaktiramo krajnjeg kupca i ne radimo nikakve zamjene bez vašeg pristanka, što iz osobnog iskustva nemogu reći za sve ostale razvikane dućane na području hrvatske. Osim toga u ovoj specifičnoj situaciji imali ste i opciju povrata sredstava u iznosu od cjene na dan kupnje. A što se tiće vašeg odnosa i pristupa problemu nemam što za reć, mislim da je dovoljan prikaz rječnika kojeg ovdje koristite... vidi se da ste si dobri sa adminima/moderatorima pcekspert foruma pa bi vas zamolio da pitate njih što za vas osobno i ovaj site takav rječnik radi kad uzmete u obzir kršenje stavke 2 osnonih pravila postanja na ovom forumu
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila (bez brige nikog nečemo tužit, slat državne inspektorate, policiju ni FBI) samo želim naglasiti da imamo živaca i za najživčanije, štoviše neznam ko bi na ovakve uvrede i ponižavanje uopće išao odgovarati, ali nama je ipak najbitniji krajnji kupac (bivši sadašnji i budući) tako da nas profesionalnost i osobni moral tjera da ovakve nesuglasice pokušamo rješiti i razjasniti.