Citiraj:
Autor Beshtya
-imaš u kućištu 3 venta odlične kvalitete/hlađenja-tu se nadovezujem i na pitanje o gumama-to je toliko kvalitetno izvedeno kućište da nema piganih neravnina pa nemaš ni potrebe uzimati gume-ali na kraju krajeva i ventove i gume uvijek možeš naknadno staviti ako po tvom ukusu ipak bruje prejako...iako sumnjam da ćeš to trebati jer ovo kućište ima kombinaciju izrade u 3 sloja aluminij/plastika/aluminij i jako jako je tiho ;
|
to sam pitao jer sam vidio da u ovom topicu (
http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=75105&page=2 )su spomenuli da su ventovi glasni.
Citiraj:
Autor Beshtya
znači testiranje i ako treba OC-anje (ali nedaotibog da vidim (a vidjeti ću) da si naknadno nešto ispržio jer si čitao da se može  -rađe uvijek sve pitaj jer sam ja na raspolaganju stvarno jako jako često  ...eto to je to od mene.
|
stvarno nisam mislio oc-at, ali kad već nudiš nemam ništa protiv da se par posto podigne nekaj, ukoliko to ne bi povećalo grijanje i time potrebu za jačim hlađenjem istog ili ti potrebu za bržom vrtnjom ventova
Citiraj:
Autor Beshtya
samo sam ti zaboravio reći-obzirom da sad nećeš OC-ati nema ti ni potrebe za kulerom jer je intelov stok kuler za Q6600 jako dobar-naknadno kad ćeš OC-ati (ili ću ti ja OC-ati proc) lako ubodeš Xigmateka aktivu ili Thermalright pasivca+kvalitetan vent.
|
zbunjuješ me, gore mi je preporučio E8200, ne Q6600
Citiraj:
Autor Beshtya
opet ruku na srce ako imaš sad toliko love za budžet možda bolje odmah ploču bolju piknuti i miran si fajn dugo...i jedno i drugo ti je dobar izbor tako da mislim da o tebi ovisi (odn. o tome koliko love misliš dati) što ćeš nakraju uzeti 
|
Kao što rekoh, rado bi potrošio do 7k, ali mi nije problem dati više (ni manje

) ako je s opravdanim razlogom ( omjer uloženo / dobiveno s obzirom na perfomance i tišinu)