View Single Post
Staro 05.05.2008., 20:26   #8
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor stripy Pregled postova
Znači to bi onda bilo:[INDENT]4 x Kingmax DDR2-800 KLDE88F GB memorija - 960.00kn
/
I dva za Beshtyu: koliko dođe fdd? Ti naravno konfu možeš isporučiti složenu (mislim na ventove etc)?

Stvarno ću cijeniti bilo kakav komentar na ovu konfu u smislu njezinog eventualnog poboljšavanja.
Još jednom stvarno hvala svima na do sadašnjim a i budućim odgovorima
daklem da se malčice osvrnem na ovu listu za konfu-sve je OK.Pajonir prža je već dugo neki standard (ali ako baš treba nabavim ja tebi i LG ili LiteOn ili Samsung-cijene su iste)-napajanje bih ti možda predložio 550W 100 kn skuplje
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/260
-sigurnije je ipak obzirom da bi išao na SATA pržilicu-ti sigurno nećeš raditi peglaona aplikacije da mrcvare napajanje 24/7 tako da nema potrebe za još skupljim/jačim od 550 W...kućište ako stvarno hoćeš taj model (namjeravaš dati tu lovu) nemoj mijenjati-prehebeno dobro napravljeno kućište i moram se složiti sa Tomislavom Č-ventovi ti (bar zasad ne trebaju)-imaš u kućištu 3 venta odlične kvalitete/hlađenja-tu se nadovezujem i na pitanje o gumama-to je toliko kvalitetno izvedeno kućište da nema piganih neravnina pa nemaš ni potrebe uzimati gume-ali na kraju krajeva i ventove i gume uvijek možeš naknadno staviti ako po tvom ukusu ipak bruje prejako...iako sumnjam da ćeš to trebati jer ovo kućište ima kombinaciju izrade u 3 sloja aluminij/plastika/aluminij i jako jako je tiho ...FDD je inače cca 40 kn i ja ti slažem konfe koje kod mene kupiš-znači testiranje i ako treba OC-anje (ali nedaotibog da vidim (a vidjeti ću) da si naknadno nešto ispržio jer si čitao da se može -rađe uvijek sve pitaj jer sam ja na raspolaganju stvarno jako jako često ...eto to je to od mene.

samo sam ti zaboravio reći-obzirom da sad nećeš OC-ati nema ti ni potrebe za kulerom jer je intelov stok kuler za Q6600 jako dobar-naknadno kad ćeš OC-ati (ili ću ti ja OC-ati proc) lako ubodeš Xigmateka aktivu ili Thermalright pasivca+kvalitetan vent...također pitanje je koliko ti treba baš DFI ploča-možda da uštediš 240 Kn (minus 5% popusta) i bocneš Gigabyte MBO GA-P35-DS3 S.775 ATX? isto odlična ploča (naravno nije u rangu DFI ali mi se čini da ti to ni ne treba)-opet ruku na srce ako imaš sad toliko love za budžet možda bolje odmah ploču bolju piknuti i miran si fajn dugo...i jedno i drugo ti je dobar izbor tako da mislim da o tebi ovisi (odn. o tome koliko love misliš dati) što ćeš nakraju uzeti

Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.05.2008. u 23:32.
Beshtya je offline   Reply With Quote