Kaj se dimenzija bicikla tice RAK je objasnil sve do detalja. Sve kaj vredi za cestovnjake isto tak vredi i za montice. Znaci osim visine vozaca za dimenziju rame je bitna unutrasnja duljina nogu ( inseam lenght), duzina trupa ( torso lenght) i duljina ruku ( arm lenght) a kod tezih vozaca koji voze nesto zesci XC od ostalih je bitna i tezina vozaca. Pri tome svako ima neki svoj polozaj koji mu najvise odgovara pa je najbolje iprobat bicikl prvo (nek ti trgovac da npr. 50m voznje oko ducana - ako ne zeli ja nebi bicikl kupio kod njih).
Vrlo dobar sustav pronalazenja najboljeg polozaja sjedenja i velicine bicikla na web-u ima canyon:
http://www.canyon.com/_en/tools/pps....VWISDxRQdekT4W
Naravno on vrijedi za njihove bicikle koji nemaju distributere vec se prodaju iskljucivo preko narucivanja.
Kaj se mojih bicikala tice danas sam probal bas izvagat oba bicikla neko odokativnom metodom. Znaci stanem na vagu ja i drzim bicikl u rukama ukupnu masu odbijem od svoje mase. Ugl. ispalo je da je corratec, koji je HT bicikl sa v-brakeom, tezi od focusa 0,5 - 1,0kg. Nemogu preciznje odrediti jer i vaga stara ali cu probat na neku visecu vagu za ribiciju od frenda. pa javim tocnije rezultate. Ugl. nisam bas ocekival je corratec takav debeljko. Po mojoj procjeni ima on 13.5kg a ne 12.4kg kak je navedeno u spec.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 05.05.2008. u 20:44.
|