Citiraj:
Autor Hamm
nemoj kupovati kod njih. ako ti nekaj krepa na kucistu ili ima neku nepravilnost mozda ti pokusaju umjesto čifa uvaliti ms kuciste jer im dobavljač neda drugo kao sto meni pokusavaju uvaliti x1650xt. znam da ovo nije red ali sam bjesan.
gamad!
|
Da moram priznat da je ovo bio jedan od zanimljivijih slučaja reklamacija. Ako se ne varam gospodin Hamm je na reklamaciju donio 1950xt 256MB koju smo prosljedili dobavljaču, a koji nam je u zamjenu ponudio 1650xt jer 1950xt sa 256 MB više nije bio na tržištu, a reklamirana kartica je bila pri isteku garantnog roka. Naravno mi smo telefonski obavjestili gospodina o ponudi dobavljača na što on naravno nije pristao, pa smo rekli da ćemo se naknadno čuti telefonski i vidjet što se da napravit kod dobavljača u svrhu zaštite njegovih interesa. U tom periodu je vjerovatno g. Hamm napravio ovaj post u kojem nas na kraju naziva: "gamad". Ali što je zaboravio navesti je da mu je kartica zamjenjena za 1950xt od 512 MB sa novom garancijom kao da je kupljena tog dana.