View Single Post
Staro 05.05.2008., 17:31   #1273
shizma
Registered User

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Imaš instaliran kaspersky internet security? On je znao raditi takve probleme.
ha, imam Kaspersky Internet Security, čak sam nakon sumnje na same browsere i ISP pomislio i na KIS ali sam pretpostavio (očito vjerovato krivo) da ne može biti do KIS jer nikada nisam imao problema s njim a također sam pokušao pristupiti stranici i sa ugašenim (pause protection) KIS no opet ništa.

@ horza: što znači napraviti SEO i kako napraviti taj "how to"? Ovo što si napisao za mene kao da je napisano na korejskom

P.S. Upravo sam totalno isključio (ne pause protection kao prije) KIS i došao do foruma, pa i logiranja bez problema, tako da je sada gotovo 100% sigurno da se Kaspersky previše pravi pametan ovdje. E sad, kako podesiti Kasperky da štima a da propušta ovu stranicu koju očito doživljava kao popup ili nešto slično jer sam skužio da kad stavim KIS ne učitavaju mi se oni banneri tipa jues viza i slično.

Ako netko zna kako rješiti ovaj KIS problem molim neka napiše ali ako je moguće bez previše skraćenica, moguće da je horza već objasnio dobro što mi je učiniti ali na žalost ne razumijem napisano
shizma je offline   Reply With Quote