View Single Post
Staro 04.05.2008., 21:35   #270
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Pepermint Pregled postova
jel imaju oni u intersportu garanciju na taj bicikl?
ti se sigurno zajebavaš ?
2,5k kn ... FUJI
Vozim nevadu 2.0 Limited Edition, Deore, V-Brake, Altair 1 custimaize Aluminium SLIKA

Okvir: Fuji Altair 1 Aluminum with Power Diamond down tube, top tube/seat tube gusset, Integrated head tube, down tube gusset, double water bottle mounts

Vilica (smeće): NEW SR SuntourXCM-LO 28mm stanchions, 80mm travel w/Mechanical LO

Pogon: NEW SR Suntour Epicon, 22/32/42T with Chain guard,Deore rear derailleur, SR Suntour XCM 202 front derailleurs. Shimano Acera EZ Fire shifter/brake, 24-speed.

Kotači: Formula Oversized Sealed hubs, Jalco ATB-220 Double Wall Aluminum /CNC Sidewalls Rims

FEATURES: ProMax forged aluminum, linear pull
Ja sam sredio vilicu, zamjenio je sa Marzocchi EXR desna komora je zračna pozitivna, lijeva negativna i sada bike teži 13 kg ... uglavnom nakon 1200 km prijeđenih u nešto manje od 6 mjeseci (bike kupljen prošle godine u 03.05. dakle juče bilo godinu dana) mogu reć da kao All mountain i XC Hardtrail bike je super za tu lovu ... da citiram lika sa mtbr reviewa :"This bike is bomb proof!" ... CatKiller zna da ja ne štedim bike
Black Dragon je offline   Reply With Quote