Citiraj:
Autor Jelc
To se lako napravi, za sad je čist fino imat raspravu u kojoj se ne šamaramo sigovima i avatarima i ne govorimo nekom kako je idiot i kreten.
Za promjenu 
|
Slažem se

.
Citiraj:
Autor Jelc
Mda...koliko se ja sjećam (Mitz i ja smo stavljali na papir Intel/AMD konfe) prije je bila razlika da si mogao dobit solidnu ploču za overclock (AMD) za 100€ a za Intel je bila minimum 200€ ako me pamćenje dobro služi ;-)
|
Je istina baš sam gledao stare račune neki dan,ista stvar kak su grafičke prije koštale dost više nego danas.Za poštenu si grafu morao iskeširat 3000kn,a sad već za 1250kn se može nabavit sapphire 3870 512mb koja vrti 1680x1050 sve bez problema.Sva sreća pa sad te razlike lagano blijede i može se naći poštenih ploča već kroz nekih 700-800kn.Ono što te ploče imaju je sasvim dost,eventualno ako nekom treba nešt više điđa miđa onda se rastegnu i za više.Ali davat 2000kn za neku ploču pa neznam da je ploča od zlata ne bi toliko dao.Ovo što sam dao za ovu ploču je bio neki maximum,jedino pozitivno u tome što sam uzeo na firmu pa onda i nije tak strašno skupa