Citiraj:
Autor žile
Školarina više manje,blizu si.Nije da se bahatim sad kao ja sam faca što idem na privatni faks,naravno da nisam nego sam bezobraznik koji je u stanju starom izbit 100k kn iz džepa jer mu se kvazi neda učit,skidam kapu yedwy likovi s pmf-a i FERovci koji ne prodaju maglu nego šute i studiraju. 
MaCiC,tesko da,iako vjerujem da postoje likovi koji to mogu bez beda s obzirom da imam 10 minuta do menze pa opet jedem jednom dnevno.Moj obrok dođe 20kn,što ne znači da svako troši 20kn,u teoriji se može,mada se meni to nikad nije desilo obzirom da me izlazak s curom u cinestar dođe 150 
I nemožeš biti bahat,nemaš staža za to i ovo nije prilika za koju trebaš tu sposobnost upotrijebit,objasnit ću ti jednom 
|
Naravno da vam je jasno da ga i ja serem i vučem iz krajnosti u krajnost, ali:
10kn obilan obrok (glavno jelo, varivo grah, jogurt i 2 soka) 10kn. Čak i da 3x dnevno jedem (a ne jedem, nego 2 put jer ne stignem) 30x30 = 900kn
Ja osobno mislim da država meni ne treba plačat cigarete, izlaske, alkohol...
Velim, možda je to zato jer sam za svoju situaciju kriv sam...odmah nakon jedne godine prokockao državnu za posebno nadarene i dom, pa nemam obraza žalit se. E a ako sam ja to dobio, onda mi nebrete reči da se nemože
Jako puno ljudi ima stipndije i domove, a nije da se trgaju ono, da pate i samo uče da ga zadrže jer se osječaju socijalno ugroženo, ali ono, jebiga postoji vreme za zajebanciju, a postoji ono za učenje, meni to nažalost nikad nije doprlo u glavu, pa me već strah kak bu moj izlet u Zg završil.
+ja sam još uvijek bez plačanja...tak da, hm, da ja biram koga bi država stipendirala, majmuna ko sebe, hm neznam...
A dobro žile

, to mjenja situaciju, al kužiš me kaj oču reči, jer (ako se dobro sječam ovak iz glave) svaki student na Zagrebačkom Sveučilištu državu košta preko 90 000kn godišnje... pa mislim da to svima dosta govori... a i pogledajte si cijenu hrane i smještaja unutar Berklyjevog kampusa npr., njihove školarine (nemaju bezveze college fondove od malena) i prosječnu plaču...