View Single Post
Staro 04.05.2008., 11:04   #5
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bullseye Pregled postova
buraz kupuje monitor za igranje , surfanje i gledanje mkv-a i nesto manje divx-a... zapeo je za 2232... jel to ok monitor za ovo sto mu treba? mozda bi ga mogao nagovorit za lenova ali s obzirom da se ne bai obradom slika ne znam jel potrebno dat 3300 za lenova ako moze dat oko 2300 za 2232.. znam da se ne mogu usporedjivati 2232 i lenovo .... dal da kupi 2232 ili da ga probam nagovorit za lenovo?

jos nesto.... kako ce s ponasat igre na tom monitoru kad ce grafa biti slabija i kad nece moc tjerat njegovu rezu? smanjim rezu i ispadne ok? (lenovo)

ovako ako decko namjerava gledat filmove onda najbolje da si uzme neki PVA monitor jer kontrast na njima je odlican i stvarno se isplati dat tih 700kn btw ako je matroska reze 1920x1080 onda imas prakticki full hd monitor... po pitanju igrica i smanjivanja reze mozes smanjit rezu ali moras biti svjestan da sve ne nativne reze gubis malo na kvaliteti slike druga stvar po pitanju zahtjevnosti ove reze zahtjevnija je 20-25% u odnosu na 1680x1200 to ti je u igricama oko 5-10FPS.ova ako i toliko... ako ti burazer ima 8800gt igrat ce se cist pristojno...

BTW vecina tn monitora nije namjenjan za gledanja filmova iz fotelje i kreveta (slabi kutevi) ako ne gledas drito u njega nevalja...
jurbAs je offline   Reply With Quote