dakako da ide zajedno, komp isto moze bit dobar izvor zvuka zasto ne, nego neki misaju pojam audiofila sa pojmom HiFi-a, ne moras bit audiofil i pazit na sve detalje i razlike (koje cesto postoje samo u psihi doticnih) da bi mogo rec "ja imam pravilno i propisno slozen HiFi", dapace, ima nas puno kao ja npr koji jednostavn vole kvalitetan zvuk a opet ne kompliciraju o tome da kad iz njihovog sustava zasvira neka ruska tragedija imaju osjecaj da vide siluetu svih violinista u orkestru i da ima se ukazao sam cajkovski glavom i bradom, a kad umisto prokromskih stave alu siljkove na CD transport druga violina automatskigubi na svijetlini i prozracnosti
HiFi NE MORA kostat 15K€, imat 99,9999999999999% srebro kabele i i stalak za komponente punjen kvarcnon przinon, glavno je da zadovoljava neke uvjete kvalitetnog zvuka, i sto je po meni jos vaznije nase zahtjeve
moj je recept malo bolja zvucna, prebacit sve CD-ove u FLAC, kvalitetan interkonekt iz kompa i ostalo se naravno zna
ne pada mi na pamet vise trazit 1 CD 5min pa prislusat dvi pisme sa njega i opet kopaj kopaj...da ne govorim nosit njih 300+ iz Hr, opetda moram rad bi to radio neg slusao mp3-ce