Citiraj:
Autor yedwy
raja ne kuži da studiranje redovnog studenta uz potporu ministarstva (koji ne plaća školarinu) isto tako košta kolko i svakog drugog koji plaća, samo tu lovu ne daje student nego ministrstvo alocira tu svotu svake godine kad se upiše faksu, dakle to je u biti svojevrsna stipendija...
|
upravo to, takvih je mjesta puno, em svako ima nnekakvu stipendiju na to, bilo gradsku, županijsku ili državnu. Em ako već plačaš, mislim da je najskuplje mjesto na mom faksu 5500kn. Ajde znam da se penje to na nekima do 9, ali hm to su 2 prosječne plače, ajde malo proguglajte vani kolko je i ajde proguglajte kolki su troškovi prehrane i smještaja studenata po kampusima i usporedite to s našim, još debelo socijalnim, stanjem (iliti ga poretkom)...
2. znam nkoliko ljudi koji imaju roditelja sa 700kn mirovine, braču učenike, a oni upisali faks bez plačanja, dobivaju stipendiju i i maju dom, čak su si u stanju ušparat 200, 300kn po mjesecu... Tako da mrzim kad mi ljenčine kukaju!!! (ovo općenito u životu, nemojte se nač uvrijeđenima, ne mislim na nikoga konkretno) da napomenem, sve su dobili bodovima iz ocjena, eventualno još bodova na braču učenike...(nikakva djeca branitelja i te fore)
Da se razumijemo, ja sam isto jedan od lijenčina, ali ja to znam i "ne serem po državi" jer se meni neda učit. NHF