View Single Post
Staro 03.05.2008., 19:12   #8
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Smartbox nije baš toliko loš kolko neki misla, ja sam ih nekoliko imao priliek ugrađivati a jedan je 2g bio kod mene u stroju i još je ispravan, zamjenio sam ga više radi sleeva i jer je već vent počeo zujati nego radi samog smartboxa...

Inače problem je što je svojevremeno 400w model bio blagi užas dok je 500w bio daleeeko bolji (isprobavali su ljudi što koji tjera - ja sam imao ovog starog 500w) a kasnije je došla nova serija koja je izgleda malo bolja na 400w modelu a 500w je isti...

Sad baš da bi stari smartbox ono tjerao - sumnjam, ali 500w recimo može tjerati moj sadašnji stroj (bio je unutra prije corsa, samo je bio jedan HDD ali to je manje bitno) i amam baš nikavih problema u radu nije bilo...

E sad kvaliteta zaštita kakva je da je, sigurno je lošija nego u boljim brandovima i hlađenje unutra je manje što znači veći koeficijent grijanja na vršnim snagama i možebitno pregrijavanje ali ja samo mogu reć da problema s njim nisam iimao a preživio je (i niko iza nije stradao) više naponskih udara solidne kvalitete takod anije baš da je totalni skram...