View Single Post
Staro 03.05.2008., 16:49   #22
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Gledaj, lako vratiš napon nazad nakon što ga digneš, tako da bih ja najvjerojatnije probao nekih 1.5/1.55v, a možda i mrvicu više, ovisno o raspoloženju

Ali za 24/7 rad nebih nikako preko 1.4/1.45v, ako i toliko, vidi jel ima uopće smisla, tj koliko dobiješ na taktu. Dok bih za 1.3/1.35v rekao da je posve sigurno, a i zagrijavanje je normalnim razmjerima, a takt više nego solidan - meni je sasvim ok radila na 820/2100MHz.

Usput, probaj prvo koliko ti čip ide na tom naponu, s tim da shadere ne diraš. I onda isto to sa shaderima, i vidiš si neku sredinu. Vidim ja da ne ideš preko 2100MHz za shadere i to je ok. No ako imaš volje, pogledaj nakon tih 840/2100 (core/shader), koliko dobivaš sa dizanjem shadera, a koliko jezgre. Možda da ipak probaš sa nekih 2200 i onda max jezgre?

Neznam kako gledaš na to, no na shaderima se dosta dobije, kako vidim, ljudi vani dosta forsiraju shadere.

Uglavnom poigraj se malo, ovo su samo mali prijedlozi. Budem i ja na svojoj GTS-ici, nadam se što prije to probao
Razer je offline   Reply With Quote