Pozdrav svima!
Buduci da sam i ja vlasnik 2 mj starog modela Satellite A210-19J napisat cu nekoliko komentara oko svega pa se nadam da ce pomoci svima koji planiraju uzet ovaj laptop ili nesto slicno.
Laptop sam uzeo prije otprilike 2 mj i mogu reci da sam totalno razocaran TOSHIBOM a ponajvise njihovom tehnickom podrskom i nacinom kojim se odnose prema svojim kupcima.Laptop je dosao instalirana sa VISTOM home pr. ali sam ih ja maknuo i stavio 64 bit verziju VISTE ULTIMATE....sramota je da jedan laptop sa 64 bit procesorom ima tako slabu podrsku za 64 bit verziju OS-a.Iako su svi driveri radili osim TOSHIBINOG VALUE PACK-a koji je samo gubljenje prostora na HD,bilo je dosta problema.Sve je trzalo i JAKO sporo radilo...jedino sto je koliko toliko dobro radilo su bilie igre...C&C3,COD 4 lete na visokim postavkama.Lap se jeko zagrijava i baterija traje razocaravajucih sat i nesto sintno,ali to je razumljivo buduci da je graficka jaka.Nakon hrpe bugova koje nosi VISTA presao sam na XP...skinuo sam sve drivere ali mi se LAP nakon nekog vremena poceo stalno smrzavat,sto je blagoreceno jako jako frustrirajuce pogotovo ako obradujes neku fotku ili radis Web i zaboravis snimit svakih 5 min.Odlucio sam maknut XP i staviti ponovu Vistu Ultimate sa SP1 ali 32 bit verzijom....sve koliko toliko radi ali i dalje jako sporo.Kao sto je vec netko spomenuo kamera ima neki BUG kad nema dovoljno svjetla prede u neki "tamni mode" u kojem se nista ne vidi.Ako se zeli promjeniti Video u DREAMSCENE-u treba mu 5-6 sek,pa problemi sa kopiranjem i brisanjem datoteka zbog ADMINISTRATIVNIH problema...i ostali VISTINI bugovi cine rad jako frustrirajucim na ovom laptopu....
Uglavnom za mene koji radim na laptopu sa CS3 paketom jako razocaravajuce i stvarno mi je zao sto nisam uzeo HP 6715b model....recimo kod prijatelja sve ovo leti iako su performanse cak i slabije...
Toliko od mene...
LP
Hrvoje