View Single Post
Staro 03.05.2008., 14:06   #1179
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Aj malo objasnite
Argumentirajte po cemu je to sto sam napisao krivo...
Zato jer navođenje pamfleta nije nikav argument...

Evo ti npr samo dvije stvari...

Tvoja ima kolko ono 2g garancije?
Vidiš moja MSI ima 3g a ja MSI ne smatram nekom markom...

Sad ide reznon - Gigabyte zna da je napravio tako dobru karticu da tebi netreba 3g garancije jer neće crknuti, zapravo tebi garancija uopće i netreba to je samo za ukras s takvom uber karticom jelda...

Inače Gainward daje isto 3g (iako kod nas uvoznici židove i daju samo 1g to je naš hr problem) i Albatron i još poneke firme...

A propo SCa...
http://global.msi.com.tw/index.php?f...maincat_no=130

Baci malo pogled na prvi stavak pod features...

Zapravo kad razmislim unatrag, na svim highend nvidia grafama koje sam imao u zadnjih 3-4g (a bilo ih je nekoliko) sam IIRC imao isključivo SCe tako da brijem da su dio nvidijine osnovne specifikacije i bilo bi jako tragično kad bi ih neko mjenjao jer uostalom oni su na tom grafama opravdani - radi toga jer su a) trajniji, b) manje osjetljivi na grijanje, c) manje veličine pa stanu pod ta brutus coolere koji sve živo pokrivaju...
Tako da ti lagano izjava ne stoji, o isplativosti neću komentirati jer nije prednmet moje reakcije, lako moguće da stvarno i je najisplativija i sve ali "karica na kojoj se nikako nije štedilo i djelovi su i kvalitetniji nego na drugima" e to baš nebi išlo...