View Single Post
Staro 03.05.2008., 11:47   #396
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@razor i2c - postaješ lagano smiješan.

I ja, a i ostali smo imali jako puno strpljenja s tobom. I onda dođeš ovdje i ideš mene kritizirati kako ja mijenjam procesore, ili još gore, ostale što to ne komentiraju

Daj se zamisli malo. Pročitaj svoje postove u zadnje vrijeme...Previše si se ti u sve ovo ufurao...

Koliko sam se namučio s tobom da ti objasnim vmod za tvoju ploču, da na kraju ne bi prstom mrdnuo. Zato ti ja predlažem da tih dvije tisuće kuna zapiješ, obogatiš svoj socijalni život za šankom, a konfu ostaviš na miru takvu kakva je.

Na kraju krajeva, i da kupiš E8400, i strašnu Komadosicu, dobiješ loš stepping, opet ćeš doći tu cendrati kako ništa ne ide, i kako ćeš prodati procesor da kupiš neki koji navodno ide više. Vjerujem da nisam previše fulao sa pretpostavkom, jel?

Uz to, već sam ti jednom rekao da se makneš s ove teme sa svojom spamarom. Očito nisi poslušao. Lijepo ću te zamoliti još jednom, a nakon toga ćeš dobiti karton...

Vjeruj mi ovo što sam upravo napisao nebih napisao tek tako...da nisi došao do vrhunca sa svojim postovima (da te podsjetim - jedan predloži, ti ponoviš, opetovano) i spamarom, prevenstveno.

Eto toliko od mene, over and out
Razer je offline   Reply With Quote