Citiraj:
Autor Fleks
Dobro kod tebe je drugacije to dosta na faxu bilo ako se nevaram slusa se predmet po predmet, nemas mjesano, jel tako?
|
Da pa to i je jedna od glavnih stavki američkog sistema u uzoru na koji se radi reforma - da se radi jedna glavna i eventualno još neka dodatna stvar koja je "zanemariva" tipa izborni i sl...
To i je bolonja pure, samo većina fakseva još "nemože" prijeći na taj sistem pa vuku stari...
Citiraj:
Autor Fleks
I to je prednost sto na vecini fakulteta daju skripte. Kod mene 30% daju skripte, a 70% nemas nikakve konkretne materijale od profesora sto je sranje, pa se moras hebat sa knjigama pisanima u beogradu 80 godina proslog stoljeca sa pola fraza koje se ne upotrebljavaju. Ja sam se dosta snaso sa nabavkom skripti istog fakulteta, ali iz drugih gradova...
|
A kita Fleks stari moj, kod nas iz skoro ničega ne postoji služben askripta, skripte su pisali stariji studenti i postali na web da si mlađi naraštaji mogu s tim olakšati život, inače kod nas su ti uglavnom sve knjige od 400+ strana (pa i do 2000 strana) tek tamo na višim godinama se malo stanje na oko 200-300...

a skripte ti nedaju niti u snovima...

Čak su asistenti i novaci dripci pa ako ih neko pita jel dostaskripta ma kavi ma nema šanse ziher padaš i sl, my ass od kad sam bio na 4g počeo spremati tako ispite pao sam samo 2 puta na ispitu od njih jedno 30-40 kolko ih je bilo...
Istina to su u biti jako sažete knjige moraš barati s nekim stvarima da možeš iz njih spremit ispit ali tako je sa svim sažecima tja...
IStina bog mi bar imamo ažurne službene knjige (nečast izuzecima) pa čak i preažurne pa te nekad bezveze prcaju s glupostima, ali da nejdem dalje u OT...