View Single Post
Staro 02.05.2008., 19:27   #35
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Gle jednostavno je neznam za tebe,ovo pricam opcenito bez uvrede,ali mnogi likovi koji igraju cod 2 na "high" postavkama sve opcije ukljucene na maximalno
ukljucen directx9 na maksimalnoj rezoluciji i kazu mi da imaju fps 250 lazu ne samo sebi nego svima.(ti si reko da si igro sa 6600gs na low 250 fpsa to kuzim)
ja cijelo vrijeme pricam na kojoj rezi i detaljima igram, sa novijim grafama se nisam susretao u codu, tako da pricam o DX7 kao sto sam i napomenu
Citiraj:
I onda mi jos ovdje dodje tip sa 7600 gs vrti cod 4 sa 150 fpsa ma daj molim te.Nisam ja iso nista tebi osobno pricat nego sam se nadovezao na sve postove prije toga.(isto tako si reko i za cod 4 tak da i to kuzim)
Kuzim, no lik kaze da ima 120-200 fpsa u COD4 sto je moguce jedino na nekim ultra low detaljima i rezi, drugacije nikako
Citiraj:
Ovo je za tipove koji vrte cod 2 i cod 4 na maximalnim detaljima sa tolkim fpsima al dok igraju gledaju u nebo tak da neznam kak nekog uspiju ubit.

Citiraj:
Inace to je sve u configu neznam odakle ga nabavljaju i kada ga steave igra im izgleda katasrofalno iako je njima glavno da imaju 250 fpsa jer su tako face.
Onda sam i ja jedan od tih, ne patim za neznam kakvom grafikom, dovoljno mi je 2xAA i Aniso. na 1024x768 jer imam shit monitor. Nije da se palim na 250FPS-a nego sam tako navikao igrati i drugacije ne mogu.

Citiraj:
Kome ti mazes oci??
necu se mjesat
Crash009 je offline   Reply With Quote