Citiraj:
Gle jednostavno je neznam za tebe,ovo pricam opcenito bez uvrede,ali mnogi likovi koji igraju cod 2 na "high" postavkama sve opcije ukljucene na maximalno
ukljucen directx9 na maksimalnoj rezoluciji i kazu mi da imaju fps 250 lazu ne samo sebi nego svima.(ti si reko da si igro sa 6600gs na low 250 fpsa to kuzim)
|
ja cijelo vrijeme pricam na kojoj rezi i detaljima igram, sa novijim grafama se nisam susretao u codu, tako da pricam o DX7 kao sto sam i napomenu
Citiraj:
I onda mi jos ovdje dodje tip sa 7600 gs vrti cod 4 sa 150 fpsa ma daj molim te.Nisam ja iso nista tebi osobno pricat nego sam se nadovezao na sve postove prije toga.(isto tako si reko i za cod 4 tak da i to kuzim)
|
Kuzim, no lik kaze da ima 120-200 fpsa u COD4 sto je moguce jedino na nekim ultra low detaljima i rezi, drugacije nikako
Citiraj:
Ovo je za tipove koji vrte cod 2 i cod 4 na maximalnim detaljima sa tolkim fpsima al dok igraju gledaju u nebo tak da neznam kak nekog uspiju ubit.
|
Citiraj:
Inace to je sve u configu neznam odakle ga nabavljaju i kada ga steave igra im izgleda katasrofalno iako je njima glavno da imaju 250 fpsa jer su tako face.
|
Onda sam i ja jedan od tih, ne patim za neznam kakvom grafikom, dovoljno mi je 2xAA i Aniso. na 1024x768 jer imam shit monitor. Nije da se palim na 250FPS-a nego sam tako navikao igrati i drugacije ne mogu.
necu se mjesat